06 4001 3755

 033 285 1018

 info@vathorstfietsen.nl

Over ons

Bij Vathorst Fietsen vinden we een persoonlijke aanpak, kwaliteit, behulpzaamheid erg belangrijk. En daar zijn we graag eerlijk over!

Snel weer op weg

We kennen het allemaal: Je fiets is kapot en daardoor sta je stil. En met een drukke agenda komt dat slecht uit. Want ja, hoe krijg je die kapotte fiets bij de fietsenmaker en hoe snel is die dan weer gerepareerd? Daarnaast is het jammer dat je met de auto of het OV naar je werk moet terwijl je ook lekker had kunnen bewegen...

Om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk kan bewegen met een werkende fiets hebben we een slimme oplossing bedacht. Als je fiets kapot is komen we gewoon naar jou toe wanneer het jou uitkomt! We maken je fiets voordat je ‘die-kapotte-fiets-is-een-gedoe’ kan zeggen en voilà! Jij kan weer op weg. Voor grotere reparaties geven we je een gratis leenfiets en brengen we je fiets weer thuis zodra hij klaar is.

“Maar wat als ik een nieuwe fiets nodig heb?” Dat kan! In onze winkel staan we klaar voor fietsliefhebbers in alle soorten en maten. Met een persoonlijk aanpak, uitstekende service en een aanbod van A-merk fietsen en accessoires, fiets jij binnen no-time onze winkel uit.

Team Vathorst Fietsen

Één ding is zeker: Bij Vathorst Fietsen werken alleen maar fietsliefhebbers. Kijk maar!

Ray 'De Directeur'

Founder, fietsenmaker en verkoper, planning en klantcontact en administratie

Kevin 'De Spits'

Fietsenmaker en verkoper, planning en klantcontact

Dylan 'De Specialist'

Specialisatie in mountainbikes, race- en sportfietsen en freelancer

Hans 'De Veteraan'

Kleine fietsreparaties, schoonmaak en voorraadbeheer

Barbara 'De Mama'

Bijspringen bij verkoop, voorraadbeheer, klantcontact en schoonmaak

Casper 'De Grappenmaker'

Hulpkracht fietsenmaker

Hoe het begon

Toen ik een jaar of 10 was vroeg iemand wat wil je later worden, ik weet niet waarom maar ik zei: Fietsenmaker. Toe zei mij moeder: dat is een goed idee, dan heb je atijd werk

Na 18 jaar als fietsenmaker voor verschillende winkels te hebben gewerkt heb ik genoeg ervaring en motivatie om het zelf en net even iets anders te gaan doen. In 2017 begon Fietsreparatie Vathorst en na een paar jaar in de schuur, daarna loods nu een eigen winkel, showroom en werkplaats. De bus voor het mobiele blijven we uiteraard gewoon doen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

We snappen dat je nog wat vragen hebt. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen. Mocht je vraag of antwoord hier niet tussenstaan, schroom niet om persoonlijk contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Neem contact op

of bel: 033 285 1018

Snel je afspraak plannen? Bel: 033 285 1018

Blije Klanten!

We doen er alles aan om fietslefhebbers van Vathorst en omstreken zo goed mogelijk te helpen. 
Maar dat zijn ondeze woorden. Lees hier de reactie van de door ons geholpen fietsliefhebbers.

 • positive review  Ik ben zeer tevreden. Toen een nieuwe achterband op mijn fiets nodig was kwam Ray snel langs. Omdat een speciaal formaat band nodig was dat hij niet op voorraad had nam hij mijn fiets mee en bestelde hij het benodigde. Na anderhalve werkdag bracht hij mijn fiets terug. Hij komt zijn afspraken na en werkt netjes.

  Niels Hartgers Avatar Niels Hartgers
  april 1, 2020

  positive review  Klantvriendelijk, betaalbaar en reparaties zijn van goede kwaliteit. Ook geen gesleep meer van en naar de fietsenwinkel. Ideaal dus.

  Michiel Van de Peppel Avatar Michiel Van de Peppel
  juli 22, 2020

  positive review  Top service én mijn fiets is weer als nieuw. Echt een aanrader!

  Lakeside Sup Avatar Lakeside Sup
  september 13, 2017
 • positive review  Snelle en goede service!

  Anita Broekhuis Avatar Anita Broekhuis
  april 11, 2018

  positive review  Top service! We worden altijd heel fijn geholpen.

  Tineke de Lange Avatar Tineke de Lange
  november 27, 2020

  positive review  De fiets van mijn zoon vanavond weer in orde gemaakt. En dat op deze bloedhete dag. Super service. En de fiets is klaar terwijl je wacht. Helemaal top. Onze fietsen zullen nu in onderhoud gaan bij fietsreparatie Vathorst. 👍🏻

  Jenny Kock Avatar Jenny Kock
  juli 26, 2019
 • positive review  Ray is supersnel, persoonlijk en kundig. Het voordeel van een service aan huis is onbetaalbaar, zo gemakkelijk als je onthand zit met bijv jonge kids! Wist je dat hij ook zorginstellingen (speciale fietsen) en bakfietsen onderhoudt? Topper!

  Hanna IJlst-Vrieze Avatar Hanna IJlst-Vrieze
  juni 14, 2018

  positive review  Supergoede service! Is vrijwel altijd snel beschikbaar en denkt mee wat de beste oplossing is met niet teveel kosten. En hoe heerlijk dat de fiets ofwel hier wordt gerepareerd of afgehaald en terug gebracht. Wij weten Ray en zijn team inmiddels te vinden.

  Janine Benjamins Avatar Janine Benjamins
  maart 15, 2020

  positive review  super tevreden over zeer snelle service, zeer vriendelijk , behulpzaam en meedenkend! Echt een aanrader!

  Bauwina Kamstra Avatar Bauwina Kamstra
  oktober 8, 2018
 • positive review  Gevraagde reparaties aan de kinderfietsen goed uitgevoerd! En ook meteen gekeken of andere delen van de fietsen nog veilig waren, zoals stuur en banden 👍

  Eva Pauw Avatar Eva Pauw
  april 8, 2020

  positive review  Goede en snelle service! Vakkundig! Een absolute aanrader.

  Yuwen Li-Ann Avatar Yuwen Li-Ann
  augustus 15, 2017

  positive review  Ray is inmiddels vaste gast aan huis. Met nogal wat schoolgaande kinderen gaat er nog wel eens een fiets defect. Ray is echter snel en flexibel en vaak nog dezelfde dag is de fiets weer gerepareerd. Echt top. Daarnaast heeft Ray ons ook een aantal prima mountain bikes geleverd. Op basis van onze wensen, door hem geselecteerd en geleverd alsof ze nieuw zijn. Ik kan Fietsreparatie Vathorst echt iedereen van harte aanbevelen!!!

  Arjen Wierikx Avatar Arjen Wierikx
  maart 19, 2018
 • positive review  super snelle reactie, prima op tijd en reparatie tegen een zeer prima prijs!

  Judith van Duivenboden Avatar Judith van Duivenboden
  augustus 20, 2020

  positive review  Wat een fantastische service! Ray is binnen no-time bij je aan huis en verleent superklantvriendelijke, goede service! Een ontzettende aanrader!!

  Dianne Stam-Zielman Avatar Dianne Stam-Zielman
  september 21, 2017

  positive review  Echt een supersnelle actie van Fietsreparatie Vathorst. 18u gebeld voor mijn lekke band. 19.45u staat de bus voor de deur binnen een half uur fiets gerepareerd. heel fijn. Bedankt!

  Wilma Leenders Avatar Wilma Leenders
  augustus 21, 2018
 • positive review  Mijn zoontje is superblij dat er nu een terugtraprem op zijn bmx zit. En top dat de velg van het nieuwe achterwiel zwart is. Handig dat #fietsenreparatievathorst thuis langskomt en voor een prima prijs�

  Debbie Mook Avatar Debbie Mook
  juni 12, 2018

  positive review  Hele fijne service. Bestellen de fietsen van de kinderen hier, en recentelijk komt Ray zelfs op het werk van mijn man. Fietsen leveren aan cliënten. Top service en ontzettend vriendelijk!

  Sharita van de Bunt Avatar Sharita van de Bunt
  maart 9, 2021

  positive review  snelle, vriendelijke service, voor een schappelijke prijs. het gemak van een reparatie aan huis is top!

  Lester de Meer Avatar Lester de Meer
  augustus 28, 2020
 • positive review  Reageren snel. Zijn vriendelijk en heb weer een prima fiets na onderhoud ( die overigens heel betaalbaar is)

  Janneke Drost-Van Slooten Avatar Janneke Drost-Van Slooten
  januari 7, 2020

  positive review  De service is echt top! Snel, vriendelijk en professioneel. Of het nu je sportfiets of je werkfiets betreft, alles wordt op vakkundige wijze snel verholpen. Een echte aanrader!!

  Rick Lablans Avatar Rick Lablans
  juni 17, 2020

  positive review  Gister heeft Ray mijn fiets een grote beurt gegeven. Bleek hard nodig te zijn de achter binnen en buiten band waren versleten en aan vervanging toe. Ray heeft ook alles na gekeken. Super te vreden en blij rijd weer als een zonnetje.

  Mirjam Kramer Avatar Mirjam Kramer
  oktober 18, 2017
 • positive review  Dankzij Ray kon ik vandaag weer vrolijk met mijn geliefde Liv naar het werk. Super snelle service, vriendelijk en flexibel, echt top! Een absolute aanrader wanneer je een betaalbare, betrouwbare fietsenmaker zoekt in de omgeving Vathorst.

  Cindy Wille Avatar Cindy Wille
  augustus 11, 2018

  positive review  super klantvriendelijk! Snelle reactie

  Mirjana van der Veer - Massop Avatar Mirjana van der Veer - Massop
  december 19, 2018

  positive review  Mijn vouwfiets was hard aan een onderhoudsbeurt toe. Ray heeft dat zeer goed gedaan, de fiets ziet er haast weer als nieuw uit en rijd ook net zo goed. Dit had ik veel eerder moeten doen 🙂 Niet alleen zijn de gevraagde zaken gedaan, maar ook zijn alle scharnieren even extra gesmeerd zodat ik hem weer makkelijk kan opvouwen in de trein. En dat alles keurig binnen de prijs die vooraf was afgesproken.

  Richard Korthuis-van Opstal Avatar Richard Korthuis-van Opstal
  mei 8, 2017
 • positive review  Service aan huis en goede vaklui!

  Corne Van de Geest Avatar Corne Van de Geest
  juli 10, 2020

  positive review  Voor iemand die afhankelijk is van de fiets (naast het OV logischerwijs) is er niks zo vervelend, dan als deze stuk is. Maar gelukkig hebben we dan Fietsreparatie Varthorst, die gewoon flexibel, grondig en kwalitatief sterk vakwerk leveren. Binnen een dag was mijn fiets gemaakt en voelde deze weer als nieuw. Grote klasse! Dank voor de goede service!

  Tom Tdw de Wit Avatar Tom Tdw de Wit
  november 18, 2019

  positive review  Super snelle service voor een goede prijs 👍🏻

  Arianne Wolters Avatar Arianne Wolters
  augustus 30, 2020
 • positive review  Goede en snelle service en ideaal de haal-en brengservice en heldere uitleg over de reparatie

  Jenny Van Loenen Avatar Jenny Van Loenen
  januari 15, 2020

  positive review  Super snelle service en reparatie!En professioneel en vriendelijk geholpen.

  Petra Koudstaal Avatar Petra Koudstaal
  augustus 24, 2019

  positive review  snelle service en vriendelijk

  Marian Nagtegaal Avatar Marian Nagtegaal
  augustus 13, 2020

Onze partners:

Openingstijden

MA:  13:00 - 18:00
DI:     08:00 - 18:00
WO:  08:00 - 18:00
DO:   13:00 - 21:00
VR:    08:00 - 18:00
ZA:    08:00 - 16:00

Meer over openingstijden

Juridisch

Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Cookies
Website disclamer
Actie voorwaarden

Bedrijfsgegevens

KVK: 50047892
BTW: NL002142998B86
IBAN: NL76RABO0318080990

Adres:
Vathorst Fietsen
Texelstraat-Noord 10
3826DN Amersfoort

Vragen of contact

Bellen: 033 285 1018
Whatsapp: 06 4001 3755
Mailen: info@​vathorstfietsen.nl

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Welkom bij Vathorst Fietsen. Hoe kunnen we u helpen?